زاگرس ماشین کرج مشاور، طراح و سازنده ماشین آلات صنعتی (دستگاه بسته بندی، دستگاه ساشه، شیرینگ پک، میوه خشک کن، بوجاری، میکسر و…)

Search
تماس بگیرید همین حالا

کارخانه ملات خشک ساختمانی یکی از پر درآمد ترین کار های تولیدی می باشد. از خط بسته بندی با دستگاه پرکن پودری تا تولید مواد ملات ساختمان سازی این کار بسیار سود آور و پر درآمد است. تولید بتن، سیمان، گچ، چسب و ملات خشک جهت ساخت بنا های ساختمانی در خط تولید ملات خشک صورت می گیرد. ملات خشک درواقع محصولی تشکیل شده از انواع ترکیبات ماسه، سیمان، گچ، الیاف و… است که معمولا بصورت پودری در کارخانه ها تولید و به بازار عرضه می شود.

خط تولید ملات خشک احداث کارخانه تولید ملات خشک قیمت

انواع ملات خشک

خط تولید ملات خشک شامل خطوط و محصولات مختلفی می باشد:

  • انواع ملات خشک پودری
  • خط ملات خشک معمولی
  • خط ملات خشک منبسط
  • خط تولید ملات خشک نانو
  • خط تولید ملات پودری اپوکسی
  • خط تولید ملات خشک تزئینی
  • خط تولیدی ملات ساختمانی نسوز
  • خط تولید بتن و میکس مخلوط
  • خط بسته بندی سیمان و گچ کیسه ای
ماشین آلات صنعتی خط تولید ملات خشک

احداث کارخانه ملات خشک

جهت احداث کارخانه ملات خشک و راه اندازی خط تولید ملات خشک نیاز به طرح توجیهی، برنامه ریزی، خرید ماشین آلات صنعتی، اجرا است که باید به خوبی پیش ببرید. ابتدا محصولات مورد نظر را در نظر بگیرید مثل تولید شن، تولید ماسه، تولید سیمان، تولید چسب پودری، تولید رنگ پودری و… سپس ماشین آلات صنعتی و دستگاه بسته بندی جهت تولید ملات و خط تولید مصالح ساختمانی. سپس بررسی و تهیه محیط مورد نظر برای احداث کارخانه ملات خشک. این ها جزو اصلی ترین و اولین قدم جهت راه اندازی خط تولید ملات خشک می باشد.

خط تولید ملات خشک

خط تولید ملات خشک را اگر بخواهیم به صورت کلی دنبال کنیم از تهیه مواد معدنی از معادن صنعتی تا حمل و نقل، انبار، میکس و مخلوط سازی، اختلاط مواد ها، توزین کردن و بسته بندی ملات خشک می باشد.

ملات خشک یا Dry Mortar نوعی مواد مصالح ساختمانی آماده است که از ترکیب مواد خشک معدنی مختلف و پیش ساخته تولید میشود. خط تولید ملات خشک شامل موادی مانند سیمان، آهک، ماسه، شن، گچ و افزودنی های مخصوص گوناگون است که در کارخانه جات به نسبت های دقیق مخلوط شده و در بسته بندی های مختلف کیسه ای یا قوطی به بازار عرضه می گردد. استفاده از ملات خشک ساختمانی به دلیل دقت بالا در ترکیب مواد و سهولت در استفاده، به ویژه در پروژه‌های ساختمانی بزرگ، و ساخت و ساز ها و بنایی رو به افزایش است.

آیا راه اندازی خط تولید ملات خشک پر درآمد می باشد؟

اگر بخواهیم میزان سود و درآمد خط تولید ملات خشک را بررسی کنیم باید بررسی کنیم که کاربرد ملات خشک چیست و ملات خشک برای چه مصارفی استفاده می شود؟

ملات خشک برای مصارف مختلفی در صنعت ساخت و ساز استفاده میشود. ملات مصالح ساختمانی به دلیل دقت بالا در ترکیب مواد و سهولت در استفاده، گزینه ای محبوب برای پروژه های بزرگ و کوچک ساختمانی و شهری است. در اینجا به چند کاربرد اصلی ملات خشک اشاره می کنیم:

  1. چسباندن کاشی و سرامیک: ملات خشک به عنوان چسب برای نصب کاشی و سرامیک بر روی دیوار ها و کف ها استفاده میشود. این یعنی در بازسازی منزل، ساختمان سازی، کاشی کاری، سرامیک کاری و… کاربرد دارد.
  2. بندکشی: برای پر کردن فواصل بین کاشی‌ها و سایر مصالح ساختمانی، از ملات خشک استفاده می‌شود تا ظاهری یکدست و مقاوم در برابر نفوذ آب ایجاد کند.
  3. پوشش دیوارها و سقف‌ها: ملات خشک می‌تواند برای پوشاندن دیوارها و سقف‌ها به کار رود تا سطحی صاف و یکنواخت ایجاد کند.
  4. ترمیم و بازسازی: در مواردی که نیاز به ترمیم یا بازسازی بخش‌هایی از ساختمان است، ملات خشک به دلیل خواص مکانیکی و چسبندگی بالا، انتخاب مناسبی است.
  5. موزائیک کاری: برای پیاده رو ها و پارکینگ منازل و کارخانه ها.

با در نظر داشتن کاربرد ها و مصارف این محصولات متوجه خواهیم شد که این محصولات بسیار پر کاربرد و پر مصرف هستند. در نتیجه با توجه به اینکه تهیه مواد معدنی اولیه در ایران بسیار ارزان و ساده می باشد و نیاز به ملات خشک در اکثر صنایع دیده می شود متوجه می شویم که این محصول بسیار پر نیاز و پر فروش است.

ماشین آلات خط تولید ملات خشک کارگاهی و کارخانه ای

زاگرس ماشین کرج یکی از سازندگان و مراکز صنعتی ساخت و فروش دستگاه های صنعتی و ماشین آلات بسته بندی ملات خشک می باشد. این مرکز از 0 تا 100 راه اندازی خط تولید ملات خشک را از بررسی محیط، کارشناسی و مشاوره رایگان تا ساخت ماشین آلات و دستگاهها تا ساخت برند شما، تبلیغات، اخذ مجوز و وام اشتغال زایی در کنار شماست. کافیست همین حالا با ما تماس بگیرید تا علاوه بر استعلام قیمت خط تولید ملات خشک، با کارشناسان ما در این زمینه مشورت تخصصی داشته باشید.

دستگاه های صنعتی خط تولید ملات خشک به طور کلی شامل:

اینجا کلیک کنید تا با انواع دستگاه ها و کاربرد ماشین آۀات صنعتی مختلف در خط تولید ملات خشک آشنا شوید.

اجزای اصلی خط تولید ملات خشک

خط تولید ملات خشک معمولاً شامل تجهیزات زیر است:

  1. سطل های نگهداری مواد خام : برای نگهداری انواع مواد اولیه مورد استفاده در تولید ملات خشک مانند سیمان، ماسه، مواد افزودنی و غیره استفاده می شود.
  2. تجهیزات خشک کردن : برای خشک کردن مواد خام به میزان رطوبت مورد نیاز استفاده می شود.
  3. تجهیزات اختلاط : این جایی است که مواد خام با هم مخلوط می شوند تا ملات خشک را تشکیل دهند.
  4. تجهیزات بسته بندی : ملات خشک تمام شده برای حمل و نقل و ذخیره سازی آسان در کیسه ها بسته بندی می شود.
  5. سیستم جمع آوری گرد و غبار : این سیستم برای جمع آوری گرد و غبار و سایر ذرات از فرآیند تولید استفاده می شود تا از محیط کاری تمیز و ایمن اطمینان حاصل شود.
  6. سیستم کنترل : برای کنترل و نظارت بر کل فرآیند تولید استفاده می شود.

لطفا توجه داشته باشید که تجهیزات خاص و چیدمان خط تولید ملات خشک بسته به نیازهای خاص فرآیند تولید می تواند متفاوت باشد.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *