ساخت و فروش ماشین آلات
Arianzagrosmachinery
02634716952
09353038781

زاگرس ماشین کرج مشاور، طراح و سازنده ماشین آلات صنعتی (دستگاه بسته بندی، دستگاه ساشه، شیرینگ پک، میوه خشک کن، بوجاری، میکسر و…)

Search
تماس بگیرید همین حالا

خط تولید آرد: ماشین آلات آردسازی | دستگاه های آرد سازی

صفر تا صد خط تولید آرد یک سیستم کامل از ماشین آلات صنعتی و دستگاه بسته بندی است که برای تولید آرد از گندم به کار می‌رود. این خط تولید به طور گسترده در صنعت آردسازی استفاده می‌شود و توانایی تولید آرد به صورت صنعتی و به مقیاس بزرگ را دارد. در این مقاله، به بررسی ماشین آلات آردسازی و دستگاه های آرد سازی که در خط تولید آرد استفاده می‌شوند، می‌پردازیم.

خط تولید آرد ماشین آلات آردسازی _ دستگاه های آرد سازی

فرآیند تولید آرد (خط تولید آرد کامل)

فرایند راه اندازی خط تولید آرد گندم و آرد جو با دستگاه های آردسازی به صورت خلاصه به شکل زیر است که در ادامه توضیحات بیشتری در باره هرکدام از مراحل تولید آرد به شما آموزش می دهیم:

  1. ابتدا دانه‌های گندم خریداری میشوند و بعد با ماشین آلات آردسازی پوسته برداری و شستشو می شوند.
  2. سپس دانه‌ها به سمند آسیاب منتقل می‌شن تا آرد درجه‌یک بدست بیاد.
  3. آرد درجه‌یک برای تهیه‌ی آرد سفید ذخیره می‌شه. برای آرد سفید تر، این آرد دوباره آسیاب می‌شه.
  4. آرد بعد از آسیاب شدن، برای جداسازی و غربالگری به دستگاه‌های غرباله فرستاده می‌شه.
  5. سپس آرد ذخیره و بسته‌بندی می‌شه. بسته‌بندی آرد باید به دقت انجام بشه تا کیفیت حفظ بشه.

نحوه تولید آرد در کارخانه با ماشین آلات آردسازی

در ادامه فرایند و روند تولید آرد با انواع دستگاه تولید آرد و غلات را به شما توضیح می دهیم:

۱. دستگاه تولید آرد سیستم خردایش (Grinding System):

سیستم خردایش یا آردکوبی از اولین مرحله در خط تولید آرد است. در این مرحله، گندم خام با استفاده از ماشین آلات و دستگاه های آرد سازی مثل دستگاه پوست گیر گندم و دستگاه آسیاب غلت (آسیاب های گلوله‌ای یا آسیاب‌های سنگی) خرد می‌شود. هدف از این مرحله، تبدیل گندم خام به ذرات کوچکتر است که بتواند به مراحل بعدی تولید آرد ادامه دهد.

۲. دستگاه های آرد سازی سیستم سورتینگ (Sifting System):

بعد از دستگاه آسیاب صنعتی نوبت به سیستم سورتینگ در خط تولید آرد برای جداسازی اجزای مختلف گندم مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مرحله، ذرات خرد شده گندم از طریق دستگاه بوجاری گندم و دستگاه های آردسازی دیگر مانند سیفتره صافی (Sifter) یا سیکلون (Cyclone) عبور می‌کنند. این ماشین آلات آردسازی با استفاده از جریان هوا، ذرات بزرگتر گندم را از ذرات کوچکتر جدا می‌کنند. نتیجه این مرحله، حاصل آرد است که ذرات آن جدا می شود و آرد به اندازه و شکل مشخصی تنظیم شده تولید می شود.

۳. دستگاه تولید آرد میکسر پودر آردسازی (Flour Blending System):

میکس در آردسازی مرحله‌ای است که در آن آردهای مختلف توسط دستگاه میکسر پودری ترکیب و مخلوط می‌شوند تا آرد نهایی با ویژگی‌ها و کیفیت مورد نظر تولید شود. در این مرحله، آرد‌هایی که از سیستم سورتینگ به دست آمده‌اند، با استفاده از دستگاه‌های آرد سازی مخلوط کننده و میکسر صنعتی به هم مخلوط می‌شوند. این مرحله به تنظیم و کنترل مقادیر مختلف آردها برای تولید آرد با ویژگی‌های دلخواه کمک می‌کند.م

۴. بسته بندی و پرکن پودری آرد (packinging machines):

بسته بندی و پرکن پودری آرد در صنعت آردسازی به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر مفید محصول، انجام می‌شود. این کار می تواند با روش های مختلفی با دستگاه کیسه پرکن آرد صورت بگیرد. از جمله روش‌های رایج بسته بندی و پرکن پودری آرد بسته بندی در کیسه‌های چندلایه(PP) و کیسه‌های بزرگ (بیگ‌بگ)، قوطی و بشکه و… که این کار توسط انواع دستگاه کیسه پرکن – دستگاه بسته بندی آرد و… انجام شود.

۵. دستگاه مارپیچ های انتقال دهنده (Screw Conveyor)

دستگاه مارپیچ (Screw Conveyor) یکی از دستگاه‌های انتقال دهنده است که در صنعت آردسازی برای انتقال و حمل مواد جامد مانند آرد به کار می‌رود. این دستگاه از یک لوله طولانی با مارپیچ داخلی تشکیل شده است که به عنوان یک پیچ متحرک عمل می‌کند و مواد را در طول لوله جابجا می‌کند.

با استفاده از دستگاه مارپیچ در خطوط تولید آرد، امکان انتقال درازمدت، پیوسته و بهینه مواد فراهم می‌شود. همچنین، این نوع ماشین آلات آردسازی از نظر هزینه و نگهداری نیز مقرون به صرفه است و بهبود کارایی و کاربردی بودن خط تولید آرد را فراهم می‌کند.

۶. ماشین آلات تولید آرد الواتورهای قاشقکی (Lava Cakes)

از این دستگاه برای انتقال مواد دانه ای و پودری استفاده می شود. به طور کلی، استفاده از الواتورهای قاشقکی در صنعت آردسازی بهبود کیفیت و کنترل مراحل تولید آرد را فراهم می‌کند. این دستگاه‌ها در خطوط تولید آردصنعتی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و بهبود کیفیت آرد، کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری را به همراه دارند.

3.7/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *